Wat is jouw missie? Rare vraag? Heb jij een idee waarom je elke ochtend loop te stressen om naar je werk te gaan, waarom je zo graag een gezin wilt vormen, waarom je sport?

Wat is je missie
Dit zijn allemaal vragen die te maken hebben met jouw missie! Je missie is niets meer en niets minder dan waarvoor jij hier op aarde bent! Is dit te zweverig voor je? Laat ik het dan anders zeggen, je missie is niets meer en niets minder datgene wat jou laat stralen, wat je zelfvertrouwen geeft, wat je doet leven!

En toch leven veel mensen niet vanuit hun missie. Waarom? Omdat ze werkelijk geen idee hebben wat hun missie is. Want wisten ze het wel, dan zouden ze hier zeker naar leven! En daarom is het zo ontzettend belangrijk dat jij ontdekt waarvoor je hier circa 70-80 jaar op aarde rondloopt. Als je dit weet en vooral ervaart, dan zullen er mogelijkheden ontstaan die je nu niet voor mogelijk hield…zou jij dat willen?

Het voordeel van leven uit je missie
Jouw missie is ook de drijfveer van alles wat je doet. Als jij je missie blijft volgen, dan zul je uiteraard veel plezierige zaken gaan ontdekken en tegelijkertijd ook met de minder leuke dingen van het leven (want die zijn er nu eenmaal, of je je missie volgt of niet) beter kunnen omgaan.

Nog steeds vaag? Ooit wel eens gehoord van mensen die vanuit hun kracht leven, of mensen waarvan het lijkt dat alles vanzelf gaat, mensen die bijna licht geven van vreugde? Dit zijn mensen die hun missie leven!

Leef jij je missie?
Start vandaag nog met het ontdekken van jouw missie en leef je missie!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *