Teamdag “Buiten Winnen is Binnen Beginnen…”

Deze dag staat in het teken van jullie als team! Hoe kunnen jullie de onderlinge samenwerking versterken? Wat hebben jullie als team nodig om buiten te winnen? Welke stijlen in communicatie zijn aanwezig en hoe maken jullie effectiever gebruik van? Lees hier meer over deze inspirerende teamdag.

Presentatietraining Spreken met Meer Impact!

In deze presentatietraining leren teamleden hoe ze vanuit een logische opbouw en verbinding met hun publiek, hun boodschap met impact overbrengen. Klik hier voor meer informatie.

Training Van (on)tevreden naar meer BLIJE klanten!

In deze interactieve training van 1 dag gaan de teamleden aan de slag met het genereren van praktische en concrete ideeën om de klantgerichtheid te vergroten, om daarmee een positievere klantbeleving te creëren.Klik hier voor meer informatie.

Beurstraining: Hoe haal je meer rendement uit je beurs

In deze training van 1 dagdeel krijgen de teamleden inzicht in hoe ze succesvol op een beurs staan. En leren ze hoe ze beursbezoekers op de beste manier kunnen behandelen. Klik hier voor meer informatie over deze beurstraining.

Training Omgaan met Weerstand

In deze training leren teamleden hoe ze door juist weerstand te voorkomen minder weerstand op wekken. Klik hier voor meer informatie over deze training.

Training Klantgerichtheid: Effectieve Klantcommunicatie


In deze training van 3 dagdelen krijgen teamleden hun eigen stijl van communicatie herkennen en toepassen. En leren ze hoe ze hun communicatie met hun klanten kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Training Situationeel Leidinggeven

Medewerkers hebben dezelfde wens als klanten: ze willen gezien en gehoord worden. Zodra je als manager aan deze ‘wens’ voldoet, heb je medewerkers die ervoor openstaan om het beste uit zichzelf en hun werk te halen. In deze training leren managers situationeel leidinggeven.

Training DISC voor HR en Recruitment

In deze DISC training leren deelnemers hoe ze zo effectief mogelijk gesprekken voeren met kandidaten. De basis van deze gesprekken is de DISC-methodiek. Lees hier meer over deze training voor HR en Recruitment.

Individuele DISC-sessie

In deze DISC-sessie krijgt de deelnemer in 1,5 uur tijd inzicht in de stijl van communicatie en hoe deze optimaal in te zetten. Lees hier meer over deze DISC-sessie.

Maatwerk

Naast bovenstaande trainingen bieden wij uiteraard ook trainingen en workshops aan die wij op maat maken voor jouw team, bedrijf of organisatie. Neem hiervoor contact op met Hans Zomer (06-51837131) of stuur ons een bericht via het contactformulier.